ASWALELA DALAM MAJALAH MINGGUAN WANITA JANUARI 2017

Assalamualaikum. 💋💋 Siapa ada beli majalah mingguan wanita bulan januari ? cover page macam diatas tu ? Kalau perasan dekat ruangan...

Assalamualaikum. 💋💋


Siapa ada beli majalah mingguan wanita bulan januari ? cover page macam diatas tu ? Kalau perasan dekat ruangan siswa ada muka i dekat situ. Hehehe. Tetiba malu sendiri bila muka terampang dekat majalah. Tapi buat muka tak malu je lah kan. 😎😎




Dari kecik ma memang suka baca majalah, Setiap bulan mesti beli majalah dan dekat rumah bertimbun majalah ma. Ma memang marah baca novel sebab mengarut je katanya. Cerita sama ja. Kalau majalah dia sarankan baca sebab banyak maklumat. Kalau dulu ma selalu beli kan majalah asuh setiap bulan. Tapi baca nya bab syaitan gemuk dengan syaitan kurus ja. Tapi kalau majalah bintang kecil ma tak bagi baca sebab tak sesuai dengan umur nak melaram ikut artis.

Jadi apa salahnya banggakan hati mak ayah bila tengok muka anak dia dalam majalah. Bukan main seronok lagi ma bila baca majalah ni. Siap letak dekat atas meja dekat butik lagi. Siap bagitahu cikgu sekolah rendah lagi, sampai cikgu sekolah pun sama naik excited dengan ma siap tampal dekat papan kenyataan sekolah. Aduh cikgu.

Tak apa lah sekurang kurangnya dapat bangga kan mak ayah, dapat gembirakan ma ayah dah cukup bahagia buat diri sendiri. Apa lagi yang nak dicapai dalam dunia selain bahgiakan mak ayah kan. Tak gitu ?

Siapa nak baca boleh la cari balik majalah mingguan wanita bulan januari. Maaf lah lambat update, dah dekat sebulan baru nak update. 😀😀😀😀😀😀

Thank you for reading this entry !

You Might Also Like

16 comments

  1. Fuyohhhhhhh bestnya masuk magazine! Tahniah aswalela!
    Bukan senang ni nak masuk magazine. #respect

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe. terima kasih. nak masuk jugak tak ? nnti i recommenr u. hehee

      Delete
  2. Wah terbaik... Boleh frame cantik2 muka surat tu... Tahniah ya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah. kena simpan buat anak cucu nanti. ehehe

      Delete
  3. Wah, tahniah sis. Dah jadi blogger retis :)

    Latest from me, http://lynk.my/jlwD

    ReplyDelete
    Replies
    1. aishhh tak de sampai retis. kita blogger picisan ja. btw terima kasih kak

      Delete
  4. wahhh masukk majalah.. oowhh nak jadi jurutera ye.. busyra tak beli pun majalah ni. kalau tak, boleh baca :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak pe baca dekat blog ni pon okay. sebab dah publish lambat dekat blog

      Delete
  5. Wow! Tahniah Lela masuk majalah! Bukan senang tu haa. Hii. Bangga Mak Ayah baca tau :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih kak. bangga la diorang. takpe, memang saja nak diorang rasa bangga. apa lagi yang boleh bagi dekat mak ayah kan sementara mereka masih ada ni

      Delete
  6. Wah tahniah Lela dapat masuk majalah, tabik2...

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih kak. tabik balik, hehehe

      Delete

ShopLinks

babab.net