Followers

Kalau sebut brokoli mesti ingat dekat Yusuf Iskandar kan ? Anak Hanis Zalikha yang comel gebu gebas macam bujubu tuu. Brokoli ni pun oran...

You have probably heard stories about horrible landlords. Maybe you have once been a victim of a bad landlord, and you would never wish t...

Assalamualaikum. Alkisah nak berbuka puasa hari pertama ni. Perancangan nya nak masak je kat rumah. Tapi pergi studio buat kerja bla bla b...

Assalamualaikum. Selamat menyambut bulan Ramadhan semua. Aku ada lagi lebih kurang 2 minggu dekat perlis. Alahai rindu nya dekat ke...

*Abaikan buku bersepah dekat belakang Sesetengah orang nampak lawa elok terletak je kalau pakai spek, tapi kalau aku ni la jenis pakai ...

Waiting for PMS just like a lion wait for his prey. I'm become a grumpy person. No one can make mistake especially the special one. I...

Hello guys. GIVEAWAY BUSYRA TAKIYUDIN: SAYA NAK SHOPPING CREDIT RM1000!!| Dah lama aku tak join giveaway memandangkan aku ni bukan jen...

Hello readers.. I'm addicted with reading now.. Sebelum ni memang aku ni jenis suka baca buku tapi dah masuk universiti masa nak baca...

Hello. Today we were out. Three of us. At first just wants to see tailor, Mas dah lama nak alter baju dia. Then jalan jalan cuci mata dek...

Hello guys 💋💋 Pulau Perhentian Maldives Of Malaysia #MYTRAVELADVENTURE | Siapa je kat sini yang tak ada keinginan nak ke Pulau Maldives,...

Hello guys. I just got the tagging challenge last to day. And i was excited for that. Thank you Afifah for tagging me this. Before i t...

Hello guys. How your holidays ? its good or not? But im pretty sure your holiday is going good even just stay at home but its st...

ShopLinks

babab.net