Followers

GIVEAWAY BUSYRA TAKIYUDIN: SAYA NAK SHOPPING CREDIT RM1000!!

Hello guys. GIVEAWAY BUSYRA TAKIYUDIN: SAYA NAK SHOPPING CREDIT RM1000!!| Dah lama aku tak join giveaway memandangkan aku ni bukan jen...


Hello guys.

GIVEAWAY BUSYRA TAKIYUDIN: SAYA NAK SHOPPING CREDIT RM1000!!| Dah lama aku tak join giveaway memandangkan aku ni bukan jenis good luck nak menang kalau join mana mana giveaway. Tapi giveaway busyra ni macam menarik pulak kan dan telah menarik aku join sekali giveaway ni. Harap nya rezeki aku menjadi baik la kali ni.

Syarat giveaway kena senaraikan 1 produk yang aku nak beli dekat SGshop. Kalau boleh aku nak senaikan website dia sekali sebab banyak sangat barang lawa dan murah murah. Nak pilih pun rambang mata uols.


Memandangkan perlis ni sangat panas dan duduk dekat luar sekejap pun muka tangan kaki boleh kena sunburn. Lagi lagi aku ni pulak jenis tak boleh duduk diam kat rumah. Asyik nak berjalan jaa. Jadi aku sangat memerlukan suncreen ni. Nak pilih jenama lain tak reti nak baca dan yang ni paling familiar dekat Malaysia dan ada jual dekat Watson dan Guardian, jadi aku lebih percaya dekat jenama ni.

Kalau korang pun nak join giveaway ni boleh la klik banner dekat atas tu ya. Kalau tak nak join pun, pergi la usha usha SGshop ni. Konfem korang akan jadi nak join jugak giveaway ni. Hehehe. Apa apa pun good luck kepada yang join dan terima kasih kepada Busyra yang adakan giveaway ni. 😘😘



You Might Also Like

11 comments

  1. Good luck awak :D Moga ada rezeki kita...aamiin.

    ReplyDelete
    Replies
    1. amin.. moga sama2 dapat kak. hehehe

      Delete
  2. Goodluck, datang dari giveaway yang sama :)

    http://fatinun.blogspot.my/2017/05/giveaway-busyra-takiyudin-saya-nak.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih, gud luck jugak awak.

      Delete
  3. terima kasih sudi join GA saya. pemenang telah diumumkan.. > http://www.busyratakiyudin.com/2017/05/pemenang-giveaway-saya-nak-shopping.html

    ReplyDelete

ShopLinks

babab.net