Followers

PHOTOSHOOT OUTDOOR PRE-CONVO

Hai Assalamualaikum.  Bulan ni kebanyakan universiti ada majlis istiadat konvokesyen kan? Tak terlepas juga dengan UniMAP. Aku? bukan aku...

Hai Assalamualaikum. 


Bulan ni kebanyakan universiti ada majlis istiadat konvokesyen kan? Tak terlepas juga dengan UniMAP. Aku? bukan aku punya konvokesyen la. Senior aku. Aku lagi dua tahun ya. Sabar sabar. 

Senior aku request aku ambil gambar preconvo diorang. Jadi aku okay je lah walaupun cuak jugak sebab dah lama tak pegang camera ni. Ambil gambar kahwin je la biasa nya. Takut jugak lah dah lama tinggal kerja ni. 

Nak tulis banyak pun tak tahu nak tulis apa ni. Aku bagi gambar je lah. Yang aku dah siap edit. Harap korang suka tengok dan kalau nak tempah pun boleh  🙈🙈🙈










Ni antara gambar yang dah siap. Yang dalam progress lagi. Pening jugak nak edit satu2, masih banyak yang perlu di improve kan lagi. Masih belajar nak dapatkan shoot shoot ala photographer ni. Ada yang nak kongsi kan tips ? Atau nak ajar aku shoot gambar ? Sangat happy kalau ada :)

You Might Also Like

13 comments

  1. Cantiknya gambar2 pre-convo tu. Kak ana dulu tak sempat nak merasa ni semua. Huhu.

    Anyway, happy convocation and congratulation 🎓🎓🎓

    ReplyDelete
  2. seronoknyaaa.. ni rasa nak masuk U balik sambung belaja hehe..
    tahniah btw.. semoga dipermudahkan segala urusan =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih kak siti. kita ni yang jeles tengok orang dah kerja. nak kerja jugakkk

      Delete
    2. cabaran kerja lain.. enjoy dulu hari2 lepas blaja. one step at a time. insyallah okay. btw adik manish.. email akak no fon eh tak pun drop komen akak tak publish. senang nak whatsapp =)

      Delete
  3. menarik ... all the best utk yg konvo tu.

    ReplyDelete
  4. cantik gambar konvo ni lela. eh, lela umur berapa ye?

    ReplyDelete
    Replies
    1. mekasih busyra, lela 23. muda setahun dari busyra

      Delete
  5. Lawoo gambooo.. Mummy pun dah lama tak snap gambooo..

    ReplyDelete
  6. Background yang cantik juga memberi kesan yang best pada gambar2 yang diambil kan..

    ReplyDelete
  7. Pandai adik amek gambar.. seronok taw masa konvo..hehe..

    ReplyDelete

ShopLinks

babab.net