Followers

CONTACT LENS DARI QAYLAA LENS LAGI

Hai uols. Siapa sini peminat lens ? Aku ni peminat je tapi jarang jugak nak pakai, nak nak bila nak pergi kelas, renyuh nak pakai kalau r...

lens, kanta lekap

Hai uols. Siapa sini peminat lens ? Aku ni peminat je tapi jarang jugak nak pakai, nak nak bila nak pergi kelas, renyuh nak pakai kalau rushing kan. Alih alih aku sarug spek kembang semangkuk tu jugak. Kalau lens clear kadang kadang aku sempat pakai sebelah je, aku pergi kelas macam tu je, janji nampak bila lecturer mengajar. Tapi kalau pakai lens color mau tak biru sebelah mata kau pergi kelas. 😂😂😂 Tak boleh bayang aku kalau betul betul jadi macam tu.

lens, kanta lekap

Sebab nak pakai pergi jalan jalan, aku beli lagi lens dekat Qaylaa ni. Best lens dia, selesa la aku pakai. Harga murah je. kadang kadang risau jugak sebab banyak kan yang orang cakap tak elok. Pakai lens ni sebenarnya kena betul cara penjagaan je baru lah dapat jaminan sikit, tapi aku tak cakap konfem tak kena infection, tapi penjagaan lens ni kena betul lah, baru lah boleh cegah infection tu. Tapi kalau dah nak kena tu, semua tu kuasa Allah. Boleh je elak dari pemakaian lens ni. Atas diri masing masing.

lens, kanta lekap

Aku beli warna hybric brown, Tapi bila pakai nampak macam warna light grey macam tu. Okay lah aku suka sebab warna grey yang tak over walaupun aku nak warna coklat. Sebab ring dia warna kekuningan macam tu, sebab tu dia tak jadi brown kalau anak mata kita dah brown sikit2 kan. Lagi satu kawan aku punya warna coco, yang ni nampak la mata coklat sebab warna coco pekat.

lens, kanta lekap

Warna purple tu aku dapat free, free gift dari Qaylaa. Tapi sayang la power 0. Jenis big eyes, bila aku pakai tenggelam terus mata putih aku. Hahahaa. Mata aku pun tak berapa nak besar kan. memang la jadi macam tu. Warna purple dia terang tapi bila pakai tak ada lah nampak purple sangat. Lebih kepada nampak hitam. Tapi kot kena cahaya jadi purplr tak tahu lah, sebab aku tak pakai.

More detail boleh ke instagram @qaylaalens taw. Boleh tengok warna lawa lawa kat sana. Rasa nak beli semua pulak. Hehehe. Pos laju, cepat je sampai dan packaging dia selamat tak ada crack ke apa. Memang safety habis dia bungus.


You Might Also Like

9 comments

  1. Miza pun suka pakai lense #melaram. tapi bab infection ne ada kaitan dengan kebersihan dan displin jugak

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul. kalau kita jaga dengan cara betul, okay je lens tu.

      Delete
  2. Seronok tengok orang pakai lens macam-macam warna tapi sis tak boleh guna sebab mata tak selesa..
    Terasa rimas, sis prefer spec..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sye tak suka spek sebab kembang muka2. tapi terpaksa jugak pakai sebab lens renyuh sikit dan rimas jugak sbenarnya. pakai time nak keluar jalan2 boleh la

      Delete
  3. wah....lama dah tak guna contact lense...
    bila baca entry ni, terus rasa nak terjebak guna contact lense, hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehheehe. habis laa lepas ni. melaram pakai lens pulak

      Delete
  4. Dah lama tglkan dunia lens ni. Dulu masa study memang suka tukar2 warna lens tu. Hehe. Skrg pakai kalau perlu je.

    ReplyDelete
  5. Salam singgah awak. Moh la ke blog saya http://cararesepi.blogspot.com Hmm klu xkisah masukkanlah blog saya dalam senarai bloglist awak ye.huhu

    ReplyDelete
  6. cantiknya lela. busyra kan dri dulu penah nk try sekali pakai lens. tp serius takut. haha. masa nak letak dkt mata tu. org kedah kata seriauuu..

    ReplyDelete

ShopLinks

babab.net