Followers

Assalamualaikum. 💋💋 Siapa ada beli majalah mingguan wanita bulan januari ? cover page macam diatas tu ? Kalau perasan dekat ruangan...

Assalamualaikum.. Dari dulu lagi terasa nak bela kucing sendiri dekat rumah dekat perlis ni. Kalau kat rumah dekat kampung tak payah cakap...

Assalamualaikum.. Dah lama gambar ni bersarang je dalam laptop ni, tapi tak terupdate juga. Tak nak update rasa syang pulak. Tak apa la...

Assalamualaikum... Dekat dunia ni tak ada seorang pun yang terlepas dari perasaan give up, nak give up, hampir give up, akan give up ...

Assalamualaikum. Entry kali ni adalah entry yang panjang dan banyak gambar. Dan gambar jangan risau sangat cantik sebab si capture dari ca...

Assalamualaikum! Hai, dah lama tak up entry masak masak ni. Balik kampung pun tak sempat nak masak masak sangat sebab cuti pun sekejap se...

Assalamualaikum. Dah lama nak update pasal ni tapi mood tak sampai sampai, lagipun nak letak tajuk yang sesuai pun susah nak fikir. Akhirn...

ShopLinks

babab.net