Followers

Assalamualaikum. Hai korang ! Siapa antara korang yang ada penyakit macam aku ni? Penyakit pantang pergi Mr.DIY atau Daiso mesti nak be...

Assalamualaikum πŸ’‹πŸ’‹ Hai guys, berjumpa lagi kita. Pada musim cuti sekolah, Bandaraya Kuala Lumpur sememangnya menjadi tumpuan ramai se...

Assalamualaikum. πŸ’—πŸ’— Bukan nak mengeluh atau putus asa tapi cuma nak update weekday aku dekat blog. Sekarang aku dalam semester 4 dan pro...

Assalamualaikum dan hai uols. Kali ni nak sertai Lazada Birthday Blogger Contest pula. Kawan kawan blogger lain jom la join sekali. W...

Assalamualaikum. Bersambung dari entry lepas, HIKING GUNUNG STONG #STONGBAHAAYAM Aku nak sambung pasal eksplorasi gua pulak, Sebenarny...

Assalamualaikum. Hai. Sihat tak korang semua?  Hujung minggu lepas blog aku memang sunyi, seminggu dah kot sunyi sebab tak ada update. Huj...

Assalamualaikum dan hai korang ! Entry bersambung dari entry lepas " BIG BUBBLE KUALA PERLIS ". Lepas kami puas main belon b...

ShopLinks

babab.net