Followers

AFB.MY

HAPPY BIRTHDAY TO ME ~~~

Monday, January 29, 2018


Assalamualaikum.

kalau perasan entry ni diterbitkan bulan dua tapi sebenarnya di backpostkan ke bulan satu sebenarnya. Sebab aku ada latihan dan bukan tak sempat nak update blog tapi sebab kalau dah tumpukan sesuatu benda yang lain, idea nak menaip jadi hilang terus. Nak mula tak tahu mana tau.



29 Jan 2018, melangkah lah aku ke umur 24. Ok dah pertengahan umur, nak cakap tua tu belum lagi kan? tapi nak cakap muda tu tak jugak. So aku assume pertengahan 20an la kan. Perasaan aku biasa biasa je lah sebab birthday aku dah 3 tahun masa aku dalam latihan. So memang tak de celebration or apa apa suprice like balloon, bunga, coklat tu no, sebab tak dak boyfriend kot kan. kuang kuang kuang.

My wishes for 24 years old memory harap ada orang datang celebrate birthday aku hahahaha. Kalau dekat kampung biasa ma dengan ayah la sambung tapi dah lama sangat birthday aku memang time aku dekat perlis, so susah nak celebrate. Dah sebulan baru nak balik, jadi superlate birthday, jadi tak best dah nak sambut kan. Masing jadi lupa. Sedih nooo haaaa.

Aku cuma harap bertambah nya umur aku, makin bertambah amalan aku, makin bijak lah membuat keputusan dan lebih matang seiring dengan umur. Matang pun tak boleh nak matang sangat, masih ada perangai budak budak yang tak semua orang boleh tahu kan. Semoga tahun ni lebih banyak yang aku boleh capai dalam pelajaran kerjaya agama dan kehidupan kan. Ameen.

P/s Aku masih berharap orang datang celebrate birthday aku 😂😂😂

You Might Also Like

16 comments

  1. Happy birthday Aswaleyla.. 24 tu muda lagi diknon prime age tu silalah hargai umur anda. hehehe.. go and do things that you want. semoga sihat sentiasa dan dimurahkan rezeki =)

    ReplyDelete
  2. Alhamdullilah bertambah umur tahun ni. Semoga tahun ni baik2 saja untuk Lela. Dapat apa yang diingini termasuk orang sambut birthday nanti. Hehe.

    ReplyDelete
  3. happy birthday,semoga di panjangkan umur dan dimurahkan rezeki

    ReplyDelete
  4. mcm dah lewat je nak wish tp xpe la nak wish jugak. happy belateddddd hehe

    ReplyDelete
  5. Happy birthday akak...semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki

    ReplyDelete
  6. Happy belated , Lela . <3 Muda lagi tue 24 tahun dear. Semoga apa yang di target untuk capai tahun nie, dipermudahkan untuk Lela. Ameen <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ameen terima kasih kak. muda tapi konon feeling tua

      Delete
  7. tak igt dah wish ke belum tp happy birthday ehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe dah wish. tq. nanti bufday akak sy nak kne wish bnyk kalijugak la ni.

      Delete
  8. happy birthday semoga dimurahkan rezeki

    ReplyDelete

Like us on Facebook

Follow us on instagram