AFB.MY

Followers

Letter of Happiness Giveaway by Blog Siqahiqa

Friday, April 13, 2018


Lama tak join giveaway. Tengok giveaway kak siqah ni rasa nak join pulak. Okay sape nak join klik gambar ya.

Apa yang aku suka dekat blog kak siqah ni ofcos la flat lay yang cun melecun tu. Aku dah lama nak belajar tapi tak berapa rajin nak mencari item item yang lawa untuk dijadikan backdrop ataw accoseries. Masa kena luangkan untuk shoot gambar ni pun kena ada.

Lagi satu aku suka blog dia yang kemas dan tersusun. Bila blog aku nak sampai tahap tu. Yang template ni pun aku tak update update lagi. Bila seorang leyla ni nak rajin. Tolong doakan ya.

Ok, yang lain jom join giveaway ni. Mana tahu rezeki dapat duck scarves kan. Boleh la nak merasa pakai duck. Good luck korang!

You Might Also Like

4 comments

  1. Terima kasih Leyla join GA akak. Good luck! :D Blog leyla pun kemas jugak. Hitam dan putih, simple and nice :)

    ReplyDelete
  2. suka gak blog Siqah ni. gambar-gambar dia perghh cunnn hahaha. goodluck leyla!

    ReplyDelete

Like us on Facebook

Flickr Images