AFB.MY

Followers

HAPPY THIRD BIRTHDAY ASWALEYLA.COM

Monday, May 28, 2018


Assalamualaikum

Tahun ni dah genap 3 tahun blog aswaleyla.com ni. Aswaleyla,com ya tak termasuk nama nama yang zaman dulu kala. Kalau kira tahun aku blogging dah 8 tahun sejak 2010 tapi tak consistent dan ada padam padam post, padam blog. Pejam celik pejam celik dah 3 tahun ada domain sendiri. HAPPY BIRTHDAY TO MY LOVELY BLOG at 25 may 2018. Dah lewat 3 hari sebenarnya.

Al kisah tak ada duit dalam akaun online jadinya payment domain tertangguh dan menyedihkan bila domain dah expired. Ni aku taip blog sambil renew domain. Nasib baik net.kl baik, bagi 20 hari untuk renew domain kalau tak domain ni tak kan boleh guna dah.


THIRD BIRTHDAY WISHES

1. Supaya aku lebih rajin dan konsisten dalam menulis blog ni. Tak nak sendu sendu dah. Target taknak letak tinggi2 sebab takot tak tercapai. Cukup lah lebih baik dari 3 4 bulan yang lepas.

2. Wish supaya aku lebih banyak idea nak tulis benda benda yang lebih berguna kepada semua orang. Bukan gosip gosip retis nak bagi traffik cepat naik. Traffik slow takpe asalkan berguna untuk orang yang memerlukan. Yedok?

Cukuplah setakat 2 je dulu. Nampak je sikit tu sebenarnya berat nak buat kedua dua nya. Keep support me okayh.


You Might Also Like

10 comments

  1. Happy Birthdah to your lovely blog sis....

    ReplyDelete
  2. patut la busyra buka blog lela semalam tak boleh.. gud luck lela! chaiyok2 dlm blogging. busyra pun skrng makin malas nak update. bila mood malas datang tu apa pun tak boleh. haha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah sebab tak bayar domain. cuak terus tanya dlm group. nmpak kan? hahaha

      Delete
  3. all the best leyla, semoga terus sukses berblogging! yeah.

    ReplyDelete
  4. Happy 3rd birthday aswaleyla.com. semoga terus maju dan teruskan berkongsi dengan kami semua.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih kak ana. in shaa Allah.

      Delete
  5. tahniah tahniah ^^ semoga makin terus maju jaya..

    ReplyDelete
  6. Happy 3rd Anniversary Aswaleyla! Semoga kedua2 wish akan dpt dicapai. Akak ni pun tgh menghidupkan blog dr koma...hihihi

    ReplyDelete

Like us on Facebook

Flickr Images