AFB.MY

Followers

Promosi Menarik Riang Ria Raya Lazada

Friday, June 01, 2018


Assalamualaikum.

Pejam celik pejam celik raya dah makin dekat. Persiapan raya korang macam mana? Dalam nak siapkan persiapan raya, satu je nak pesan, jangan membazir ya. jadi pembeli dan pengguna yang bijak. Tips nak jimat adalah, beli barang keperluan raya ketika promosi.

Mana nak cari promosi yang bebat-hebat?

Di Lazada lah. Lazada mengadakan promosi besar besaran sehingga 90% potongan harga tau. Hah, tak hebat lagi ke tu? Dah boleh jimat sangat dah tau. macam macam ada dah kat Lazada, lagi satu tak payah dah nak hadap jem jalan raya kan. Terus sampai depan pintu rumah.


Ada lagi tawaran hebat tau dari Lazada Riang Ria Raya ni. Lebih dari 30 jenama antarabangsa yang menawarkan tawaran hebat di Lazada sempena Riang Ria Raya ni. Atas ni antara jenama yang menawarkan tawaran hebat tersebut. Antaranya lah, banyak lagi sebenarnya jenama jenama antarabangsa yang lain.

Riang Ria Raya sale ni turut adakan tawaran Flash sale, Menawarkan lebih dari 600 vouchers, tawaran raya dan buffet berbuka puasa dan macam macam lagi tau. Boleh kata banyak lah tawarn dari Lazada tahun ni.

Lagi satu, korang nak duit raya tak ? Lazada pun ada tawaran Duit Raya Shakin' Deals dan korang boleh menang lebih dari RM50 cash vouchers tau. Cara dia senang ja. Macam gambar dibawah ni.


Korang boleh download dan log in ke App Lazada dan dekat homepage Lazada, korang shake setiap hari dari 22 May sehingga 4 jun pada 5.30 pagi, 12.30 tghhari dan 9.30 malam. Mudah kan ? Shake shake je dapat duit raya.

Nak tahu lebih lanjut, korang boleh ke lazada.com untuk ketahui lebih info. Ops, korang dah tengok iklan lazada? Bagi aku, aku suka gila iklan kali ni sebab sweet sangat. Serius tengah tengok aku senyum sorang-sorang. Sweet sangat bila tengok atuk nenek ni buat bersweet sweet kan. Layan dulu video bawah ni konfem tak menyesal tau.


Okay. Terimakasih korang  :) Selamat berpuasa dan selamat hari raya in advance.


You Might Also Like

7 comments

  1. main shake shake tapi still belum berjaya utk dptkan cash voucher ...

    ReplyDelete
  2. bahaya posa2 nak raya ni sana sini sale hehe

    ReplyDelete
  3. mamam pun dah terjebah sama dgn shakin2 ni

    ReplyDelete
  4. membeli waktu promosi memang terbaik

    ReplyDelete

Like us on Facebook

Follow us on instagram