Followers

AFB.MY

Hello April

Saturday, April 06, 2019

Hello April! Hello Bloggers! and Hello Readers!


It'a April now. Baru je rasanya masuk tahun baru, dah April dah. So what is going to happen in April?

The plan?

To keep the business going smooth walaupun dah kurang promote dekat facebook sebab product pos ke Terengganu. So tak ada dekat Perak, jadi ini cuma alasan ya. Aswalela please keep Istiqomah dalam berniaga. Pray for me guys!

More place to be visit in Perak.
Yap sekarang dekat Perak sampai bulan 6, jadi perlu gunakan masa yang ada untuk explore Perak walaupun rasanya konfem ada yang tertinggal tapi saya cuba lah lebih banyak masa spent untuk explore Perak ni. So sape orang Perak sini? Please raise your hand maybe we can have a date.

New bride dress in nude. Ya, we got customer who request a nude dress for her wedding. Wait and see the dress ya! sure i will update here too. Next weekend aku balik kampung and siapkan dress tu. My mum maybe dah siapkan dress tu i just balik to touch up with some lace and beads.

Going to my friend kenduri belah lelaki. Last month kawan aku kahwin dekat Terengganu dan aku tak dapat balik kampung. So i decide untuk pergi belah lelaki dekat KL. Dekat sikit lah kan Perak dengan KL compare with Terengganu kan.

More?

Pray for the best in April. And can't wait to have Ramadhan, Holy Month next month. Harap diberi kesempatan untuk berjumpa dengan bulan Ramadhan. Ameen Ya Rob.

You Might Also Like

2 comments

  1. hello adik manish.. singgah April ni.
    happy2 selalu =)

    ReplyDelete
  2. mmg masa bergerak begitu pantas kan.. sekejap je dah april

    ReplyDelete

Like us on Facebook

Follow us on instagram