Followers

AFB.MY

Letter of Happiness Giveaway by Blog Siqahiqa

Friday, April 13, 2018


Lama tak join giveaway. Tengok giveaway kak siqah ni rasa nak join pulak. Okay sape nak join klik gambar ya.

Apa yang aku suka dekat blog kak siqah ni ofcos la flat lay yang cun melecun tu. Aku dah lama nak belajar tapi tak berapa rajin nak mencari item item yang lawa untuk dijadikan backdrop ataw accoseries. Masa kena luangkan untuk shoot gambar ni pun kena ada.

Lagi satu aku suka blog dia yang kemas dan tersusun. Bila blog aku nak sampai tahap tu. Yang template ni pun aku tak update update lagi. Bila seorang leyla ni nak rajin. Tolong doakan ya.

Ok, yang lain jom join giveaway ni. Mana tahu rezeki dapat duck scarves kan. Boleh la nak merasa pakai duck. Good luck korang!

You Might Also Like

19 comments

  1. Terima kasih Leyla join GA akak. Good luck! :D Blog leyla pun kemas jugak. Hitam dan putih, simple and nice :)

    ReplyDelete
  2. suka gak blog Siqah ni. gambar-gambar dia perghh cunnn hahaha. goodluck leyla!

    ReplyDelete
  3. Singgah dari ga yang sama. Good luck! :)

    http://boladuri.blogspot.my/2018/04/letter-of-happiness-giveaway-by-blog.html

    ReplyDelete
  4. good luck.datang dari ga yang sama =)

    https://izahafizah.blogspot.my/2018/05/letter-of-happiness-giveaway-by-blog.html

    ReplyDelete
  5. Goodluck. Datang dari ga yang sama :)
    https://ikashoid.blogspot.my/

    ReplyDelete
  6. hi. datang melawat dr segment yg sama. all da best tau

    http://www.raydahalhabsyi.com/2018/04/letter-of-happiness-giveaway-by-blog.html

    ReplyDelete
  7. Hi.. cm singgah dari GA yg sama. Good luck ye.. :)
    | Blog cikmasland |

    ReplyDelete
  8. Hi there! Syaza singgah sini dari giveaway yang sama. Goodluck! 😊

    https://syaza-applemints.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. hi! singgah dari ga yang sama & goodluck ya
    https://cakaps.blogspot.my/

    ReplyDelete
  10. Semoga awak berjaya dalam pemilihan.. Salam singgah daripada saya..

    http://www.shikinrazali.com/2018/04/letter-of-happiness-giveaway-by-blog.html

    ReplyDelete
  11. All the best to you.. Anyways, just in case you might be interested, feel free to join my GA..:D
    http://www.razanahanis.com/2018/05/mystery-giveaway-by-flavnesz.html

    ReplyDelete
  12. Hi :) Saya singgah dari segmen yang sama. Good luck ya :D

    http://theinfinitywords.blogspot.com/2018/05/letters-of-happiness-giveaway-by-blog.html

    ReplyDelete
  13. hai singgah dari segmen sama, dan follow blog awak :)
    https://www.cakapsinilah.com/

    ReplyDelete
  14. Hai,
    jemput join segmen saya!

    https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2018/10/update-segmen-saya-nak-buku-free-by-cuya.html

    ReplyDelete

Like us on Facebook

Follow us on instagram