Followers

AFB.MY

Misi 1 Juta Pageview Dan Hadiah Menarik Untuk Viewer ke-1 Juta

Friday, June 08, 2018


Assalamualaikum.

Hari ini aku nak lancarkan 1 misi 1 juta pageview untuk blog aswaleyla.com ni. Punya lama baru nak cecah 1 juta pageview. Punya excited kan aku nak cecah 1 juta pageview ni. Aku target bulan depan boleh cecah kot 1 juta.

Bulan ni tungkus lumus banyakkan entry sebab nak capai 1 juta ni. Dan berita baik jugak untuk korang, Nampak jumlah pageview kat sidebar tu ? Sekarang tak sampai 1 juta lagi kan. Kalau sesiapa perasan bila dia tengah blogwalking dekat blog ni, korang screen shot pv tu dan whatsapp kat leyla dekat no ni 0194295733. Ada hadiah misteri tau untuk korang. Hadiah leyla tak decide lagi. Akan decide bila ada yang whatsapp. Tapi konfem hadiah best gila.

Macam mana nak menang?

Senang je, korang rajin rajin lah melawat blog ni dan perhati kan pageview kat sebelah sidebar ni. Bila korang adalah orang yang ke 1 juta, cepat cepat screenshot dan hantar whatsapp kat nombor kat atas tu ya. Senang je kan?

Untuk membuka peluang korang menang. Jumlah pageview akan dikira 1 juta hingga 1000050 pageview. Kalau korang orang yang ke 1000050 pun masih berpeluang untuk menang. Atau yang dekat2 dengan nombor tu. Orite? See you after 1milion pageview. Good luck guys !

PV saat misi dilancarkan pada 8/6/2018


You Might Also Like

15 comments

Like us on Facebook

Follow us on instagram