Followers

AFB.MY

SALAM AIDILFITRI 2018

Tuesday, June 19, 2018


Assalamualaikum. Hai.

Belum terlambat kot nak ucapkan selamat hari raya untuk semua yang membaca blog picisan ni dan kepada semua keluarga, kawan-kawan, guru-guru yang mengenal diri ni. Acehh ayat skema habis.

Biasa lah musim musim raya ni sibuk sangat uruskan tetamu dirumah, kesana kesini, dengan musim kenduri lagi, nak update blog memang tak menyempat. Aku pulak bukan jenis boleh update dekat handphone, rasa tak puas hati je, kena buka laptop gedabak ni jugak.


Tema tahun ni biru ya. Aku pun tak tahu ramai yang bertemakan biru tahun ni, sekali bukan ig, wau semua biru je nampak dekat timeline. Mungkin sebab masih sayangkan kerajaan lama mungkin. Hehe. Gurau saja yaa.
Gambar dengan sepupu bukan anak. hehe

Raya tahun ni masih single. Bergambar dengan anak orang je. sabarlah, beum tiba masa nak berkerluarga lagi. Kita lek lek dulu habiskan satu satu. Nanti dah tiba masa kita raya berdua pulak. Makcik bawang jangan banyak tanya ya.

You Might Also Like

9 comments

  1. Salam adilfitri, salam singgah, follow done 😊😊

    ReplyDelete
  2. Salam aidilfitri leyla. Sama lah kita team biru tahun ni. Sep sikit.

    ReplyDelete
  3. wahhh tema biru yee. kc pun biru. biru plus peach hehehe. Selamat Hari Raya lela syantik lesung pipit! :D

    ReplyDelete

Like us on Facebook

Follow us on instagram