Followers

AFB.MY

TAHNIAH KEPADA PEMENANG BERTUAH 1 JUTA PAGEVIEW

Monday, June 25, 2018


Yeeyyy. Tahniah kepada Ika shoid sebab bertuah menjadi page viewer ke 1000004. Sebab ika jadi orang pertama yang whatsapp aku, jadi ika lah pemenang nya. Tunggu hadiah misteri yaa ika. Terima kasih sebab alert dengan jumlah pageview. Ni yang i suka ni, Boleh kenal lagi dengan blogger blogger lain kan.

Oleh sebab kita dah ada yang bertuah. Tambah lagi bertuah aku masukkan blog ika dalam bloglist aku. Senang sikit aku nak blogwalking. Jenis aku memang akan tengok bloglist dulu untuk blogwalking. Pastu baru tengok feed, pastu tengok bloglist orang lain pulak main tekan tekan. Eh, merapu pulak dah.

Orite. Terima kasih lagi sekali untuk ika, dan tahniah. Rajin-rajin lah blogwalking ke sini ya. Korang pun boleh blokwalking ke blog ika ni. Klik gambar tak pun klik nama ika. Happy blogwalking korang.


Pageviewer ke-1000004

You Might Also Like

8 comments

  1. Awww thankyou awak utk entry ni. hee congrats again sebab dah capai PV ke sejuta. Boleh jadi inspirasi hee.

    ReplyDelete
  2. Tahniah Ika dan tahniah Leyla ❤

    ReplyDelete
  3. tahniah pada pemenang. teruskan brblogging lela! <3

    ReplyDelete
  4. Tahniah kpd pemenang & Leyla sbg penganjur atas pencapaian 1 juta PV. :D

    ReplyDelete

Like us on Facebook

Follow us on instagram