Followers

AFB.MY

SOME MOTIVATIONS FROM MY FRIENDS

Wednesday, October 31, 2018


 Assalamualaikum.

Memandangkan aku tengah last semester belajar ni, semangat tu jadi makin berkurang sikit sikit. Lagi-lagi tengok kawan-kawan yang boleh buat degree 3 tahun, lagi mental. Sebab aku tukar course lepas diploma hari tu dan degree aku jadi 4 tahun, solambat sikit lah habis dari orang lain. Tapi tak pe lah. Rezeki masing-masing tak pernah salah alamat kan. Jangan salahkan perancangan Tuhan yang dah sempurna.

Dekat Instagram kan ada features questions kan, bila bosan-bosan rajin lah aku melayan questions kawan-kawan. Saja nak simpan kat sini buat kenangan masa belajar.






Ni antara nya yang aku dah compile kan jadi 1 gambar. Terima kasih kepada yang sentiasa memberi sokongan dan motivasi dan sentiasa berapa disisi dan dibelakang aku kuatkan semangat aku. Ni antara tulang belakang yang sentiasa dengar luahan hati aku, dengar masalah aku, dengar cerita mengarut aku masa belajar. Aku takkan pernah lupa dorang ni semua.

Paling win !


Untuk masa sekarang aku tak fikir lagi untuk kahwin. Tujuan hidup ni bukan untuk kahwin semata mata kan ? Lepas apa yang berlaku, lepas segala galanya aku rasa kahwin tu tak penting lagi buat masa sekarang. Banyak lagi benda yang aku nak buat. Sooooo chillex okay.

Yang tertunggu tunggu aku kahwin tu sabaq sat noh. Lepas dah settle semua benda, dah selesai apa yang aku patut buat dulu baru aku pikir pasal kahwin. Kikikih.

Ok, jumpa lagi next entry. Thank you for reading my entry ! Love you muah

You Might Also Like

5 comments

  1. Bestnya ramai kasi support hee :)


    Ika datang singgah sini. https://ikashoid.blogspot.com/2018/10/ezbuy-online-shopping.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihihi. Alhamdulillah ada kawan2 yg sentiasa support lela.

      okay nnati lela singgah ya

      Delete
  2. Fighting.. swmoga terus semangat.. alhamdulillah buat leyla kerana punya kawan kawan yang supportive..

    ReplyDelete
  3. rabia sem 1 .. exam baru ni alhamdulillah dapat B & C. Tapi ada 8 sem kot..kena struggle.

    ReplyDelete

Like us on Facebook

Follow us on instagram