Followers

AFB.MY

CAFE | HANNAH'S COOKIES

Sunday, December 16, 2018

Assalamualaikum and hello peps!

Ini adalah salah satu cafe favourite aku, kawan-kawan aku dan lecturer. Kalau setiap kali rasa nak makan western mesti akan ke sini. Mungkin sebab makanan dia sedap dan portion yang banyak dan memuaskan. Memang lain sikit lah dari western tempat lain sebab dia ubah-ubah lah sikit, kat situ lah kelainan nya kan.


Dah last kan, so aku belanja lah kawan-kawan. Lepas ni tak tahu bila pulak nak jumpa. Hujung-hujung sem ni bila dah serabut dengan banyak benda, then food can be the healer. Bila dapat makan dah lupa semua benda kan.

Kat sini kawan aku cakap spagetti tomyam tu sedap. Aku tak makan sangat, try-try macam tu je sebab pedas. Macaroni cheese dia sedap. Aku dah pernah makan. Lamb grilled dia best tapi half cook sangat.

Dekat sini yang lainnya sos dia tak sama dengan orang. Banyak rasa rasa herbs macam tu. Mungkin tu lah yang buat kan dia rasa lain kan.


So here we go! 3 sekawan ni dari semester 1 sampai lah dah habis belajar. Harap sampai bila-bila ya. Saja abadikan gambar muka barai lepas serabut tak tidur malam sebab fyp. Suatu hari nanti confirm akan rindu saat2 muka macam ni.

Muka tak ada seri, mata bengkak muka bengkak tak tidur malam berminggu-minggu. Tidur lepas subuh, bangun pukul 9 lebih pagi lepas tu sambung buat kerja lagi. Begitulah kehidupan student semester akhir. Hehehe.


Kek red velvet tu sedapppppp sangattttt Rm12 kot. Ke RM9, lupa dah. yang penting sedap dan puas hati. Confirm nanti repeat lagi. Wajib!

You Might Also Like

4 comments

  1. dekat mana cafe ni? Kek dia nampak sedap!

    ReplyDelete
  2. alahai terbukak yg ni memalam pulak. lapaaaaaa

    ReplyDelete
  3. melelehnyaa tengok red velvet tu.. dah lama rasanya tak makan... cafe ni dekat mana ni?

    ReplyDelete

Like us on Facebook

Follow us on instagram