Followers

AFB.MY

FINAL YEAR PROJECT DONE!

Friday, December 07, 2018

Assalamualaikum hai korang.


Lepas kesibukan aku habiskan final project, Alhamdulillah semua dah berakhir. Gembira lega semua ada. Rasa ringan satu bebanan dekat bahu. Syukur sangat bila present pun panel baik baik dan puji projek aku, tak ada kritikan pun. Alhamdulillah.

Lepas ni dah kena fikir hal-hal lain. Contoh? internship, pikir final exam, balik kampung, annual dinner dan bilik sewa untuk internship nanti. In shaa Allah harap semua berjalan lancar.

Bila tengok blog ni macam sendu je dah, entry dah kurang, banyak pasal aku duk cerita pasal study, busy, stress. Yaaa this is student life nak-nak final year. Bertabah lah yang baca tu ya. Hopefully lepas ni aku boleh update yang best best lagi. Boleh banyakkan lagi entry.

Tapi nak jugak aku tahu, korang prefer aku tulis pasal apa dekat blog ni, beauty ke, skincare ke, study ke, travel ke masak? Blog ni banyak campur-campur so lets call that lifestyle blog. Lifestyle blogger yang membosankan itu aku. Muahahaha.


Okay lah. Next time pulak aku sambung. Tak ada idea nak merapu apa. Minggu lepas aku ada buat 1 weeks vegey challenge sebab muka aku breakout terok sebab stress, tapi tak tahu bila nak update. Next aku buat 100 days with vit c and hydrated skin dengan kawan aku. Lets see the result tapi esok baru nak mula. Nak review pasal hair tonic, pasal seradan moisturizer, banyak jugak entry tertunggak. Nanti satu-satu lah aku karang. Semoga aswaleyla rajin sentiasa.

Thank you for reading this entry !

You Might Also Like

4 comments

  1. Kongsi apa sahaja selagi bermanfaat..teruskan.

    ReplyDelete
  2. boleh kongsi tips semasa presentation.rabia always nervous.

    ReplyDelete
    Replies
    1. lela pon jenis nervous yg amat. jenis tak pandai nk present jugak huhuhu

      Delete

Like us on Facebook

Follow us on instagram