Followers

AFB.MY

WEEKEND!

Saturday, February 16, 2019


Assalamualikum. Hi weekend!

Lama tak menaip. Memadangkan aku dah mula praktikal dekat Perak. So nak menaip pon jadi satu masalah sebab tak ada idea. Masa banyak tapi idea tak ada. Kurang lebih orang kata pemalas lah jugak.

Banyak entry tertangguh. Nak buat entry resolution pon dah masuk bulan 2 dah. Inshaa Allah menyusul lepas ni.

My weekend mood macam dalam gambar. Baring sepanjang hari. Hehee.

10 a.m
Baru mula nak masak. Masak mee goreng campak-campak je. Duduk bujang so tak kisah nak masak pukul berapa. Bila perut dah terasa lapar baru mula nak masak.

12 p.m
Baru makan. Lepak-lepak chill makan mee goreng dengan air susu dulu. Lepas tu sambung baring atas katil Hehehe. Main fon. Sebenarnya dah bosan dah scroll handphone tapi tetap buat jugak sebab tak tahu nak buat apa.

2.30 p.m
Dah masuk zohor. Baru ada kerajinan nak update blog dan terhasillah entry ni.

4.30 p.m
Lepas asar plan nya nak pergi Taman Rekreasi Gunung Lang. Walaupun dah banyak kai pergi tapi tetap tak puas hati tak dapat naik bot. Asyik pergi lewat je. Bot pon dah tutup dah. So harap hari ni jadi lah. Plan baru kan.

Next ?

akan di update di entry seterusnya. haha. saja nak banyakkan entry. Gigih kan.

You Might Also Like

4 comments

Like us on Facebook

Follow us on instagram